Küçük Çocuğun İntikamı |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük Çocuğun İntikamıMinik yaramaz, boynuna bi ip gecirdigi ölü kurbagayi cekistire çekistire yolda gidiyormus Derken bir randevuevinin kapisina gelmis, tak tak kapiyi vurmus, kapiyi sisko çirkin bi kadin acmis Çocuk avazi ciktigi kadar bagirmis: BURDAKI KIZLARDAN BIRINI ISTIYORUM!! PARAM VAR, VE ISTEDIGIMI YAPANA KADAR BURDAN GITMIYCEM!!" Kadin sasirmis ama para paradir demis, minik yaramazi iceri almis Cocuk ordaki fistiklara bakmis, sonra kadina sormus: "Burada bir Amber varmis, ONU ISTIYORUM!!!" Kadin bunun uzerine "ama olmaz ki" demis, "bak cocuk, bence sen" Cocuk onu dinlemeden avaz avaz bagirmaya baslamis; AMBER'I ISTIYORUM AMBERİ ISTIYORUM!!! PARASI NEYSE VERICEM!!!" Kadin hala saskin halde, "Iyi tamam yukari cik sagdaki ilk odaya git,bekle" demis sonra kadın Amber'i odaya gonde rmis 10 dakika sonra cocuk merdivenlerden yine kurbagasini surukleye sürükleye inmis Kadina para vermis, tam çikicakken kadin en sonunda dayanamamis seslenmis: "Lafimi dinlemedin cocuk, niye ille de onu istedin ki? O kizda hastalik vardi" Cocuk cevap vermis: "Onda hastalik oldugunu biliyorum, o yuzden onu istedimCunku bu aksam annemle babam disarda yemege gidicekler, ben de evde dadimla oturucam Onlar gittikten sonra dadim benle seks yapmak istiycek çünkü küçük cocuklardan hoslaniyo Boylece burda kaptigim hastaligi ona gecirmis olucam Annemle babam eve döndükleri zaman, babam dadimi evine goturucek Orda da tabi ki her gece yaptigi gibi onunla sevisecek, hastalik ona da gecicek Eeve dondugu zaman annemle sevisicek, böylece o anneme hastaligi geciricek Sonra sabah babam ise gidecek, sütçü süt birakmaya gelicek, annem de onu eve alicak ve onunla sevisicek, hastalik ona da gecicek ve çok da iyi olu cak ÇUNKU O HERIF BENIM KURBAGAMIN USTUNE BASTI ÖLDÜRDÜ!!! |
|