![]() |
Mühendis Fıkraları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mühendis FıkralarıMühendis Fıkraları Üç isletmeci ve üç muhendis is icabi trenle bir seyahate cikacaklardir ![]() ![]() Isletmeciler bunun sebebini sorduklarindaysa, "Bekleyin ve görün" derler ![]() ![]() Konduktor gelir, üç isletmeciden üç bileti aldiktan sonra tuvaletin kapisini calar,"biletiniz lutfen" der ![]() Muhendislerden biri eliyle bileti disari uzatir ![]() Isletmeciler de bunu gorurler ![]() ![]() ![]() ![]() Bakarlar muhendisler bu sefer hic bilet almiyor, saskinlikla yine sebebini sorarlar, "Bekleyin ve görün" der yine muhendisler ![]() Yolculuk baslar ![]() Isletmeciler beraberce kalkip tuvalete giderler, ardindan da muhendisler de karsisindaki tuvalete ![]() Konduktorun gelmesine yakin, muhendislerden biri disari cikar, karsidaki tuvaletin kapisini tiklatip "biletiniz lütfen" der ![]() Acilan kapidan bir el bileti uzatir ![]() Bileti alan muhendis diğer tuvalete geri girer Bir rahip,bir doktor ve bir muhendis golf sahasinin boşalmasini beklemektedirler ![]() Muhendis:"Bu adamlar ne yapiyor boyle, 15 dakikadir bitirmelerini bekliyoruz ![]() Doktor: "Bilmiyorum ama hiç böyle bir saçmalik görmedim ![]() Rahip: "Iste gorevli geliyor, onunla konusalim ![]() Rahip: "Merhaba, Şu anda sahada olan grup ne zaman cikacak, neden bu kadar yavaslar?" Gorevli: "Evet onlar kör itfaiyeciler ![]() ![]() ![]() Rahip:"Ne kadar üzücü, bu akşam onlar icin dua edecegim ![]() Doktor: "Cok guzel bir fikir, ben de hastanedeki doktor arkadaslarla konusup onlar icin bir seyler yapabilir miyiz diye bakacagim ![]() Muhendis: "Bu adamlar neden geceleri oynamiyorlar?" |
![]() |
![]() |
|