Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anısı, evlilik

Evlilik Anısı

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlilik Anısı

Kadın gece yarısı uyandığında kocasının yatakta olmadığını görür Kalkıp mutfağa gittiğinde kocasını yaşlı gözlerle kahve içerken bulur
-'Ne oldu, neyin var' diye sorar
-Adam: '40 yıl önceki çıktığımız günleri hatırlıyor musun?' Kadın çok duygulanır Demek ki kocası 40 yıl önceki yıllarını hatırlayıp, uyuyamamıştır
- 'Evet' der duygulu bir sesle
- Adam: 'Daha liseyi yeni bitirmistik ve sen 18'ine girmek üzere idin'
-'Evet' der kadın o günleri hatırlayarak
- 'Bir gün annen evde yoktu ben size gelmistim Hatırlıyor musun?'
- 'Evet ' ! der kadın gülümseyerek
-Adam:'Annen eve erken gelmişti ve bizi yakalamıştı, hatırlıyor musun?'
- Kadın 'Evet' der büyük bir sevgi ile Kocasının her detayı hatırlamasından memnun ve mutlu olur
- Adam: 'Annen odasına gitmiş bir silah ile gelip silahı başıma dayamış ya kızımla evlenirsin ya da seni 40 yıl hapse gönderirim, daha 18'ine bile basmadı' demişti Hatırlıyor musun?'
- 'Evet' der kadın gülümseyerek
- Adam gözlerindeki yasları siler ve büyük bir iç çeker: 'Bugün hapisten çıkıyor olacaktım'

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com