Sen Gittin Ya |
08-04-2008 | #1 |
djdem
|
Sen Gittin YaGittiğin günün ilk akşamında Sanki hayat durdu, yok oldu bir anda Kanadı kırılmış kuşlar misali Uçamaz oldum bir tanem yokluğunda Sen gittin ya gülüm, tadım tuzum kalmadı Hayalin tam karşımda, sıcaklığın koynumda Yüreğin avuçlarımda, resmin başucumda Sensizlik kol geziyor, hasretin her yanımda Yaşam sanki durdu senin yokluğunda Sen gittin ya gülüm, tadım tuzum kalmadı Yokluğunu paylaştım karanlık gecelerle Paylaştım da, çare olmadılar ki derdime Geçtim aynanın karşısına, sordum kendi kendime Neredesin ah be bir tanem ah be can özüm Sen gittin ya gülüm, tadım tuzum kalmadı Uykusuz sabahladığım gecelerimde Yaşattım seni, bütün hücrelerimde Sakladım ama sığdıramadım seni Yüreğimin ta içinde en derin yerinde Sen gittin ya gülüm tadım tuzum kalmadı Sonu gelsin artık, bu bitmeyen ayrılıkların Ruhumda iz bırakan, derin karanlıkların Seni sonsuza kadar sarmak istiyor gülüm Gel hadi gel neredesin, seni bekliyor bak kollarım Sen gittin ya gülüm tadım tuzum kalmadı
08-05-2008 | #2 |
hey_crazygirl
|
Cevap : Sen Gittin Yacok güzell:img-cray:paylasım için teşekkürler
08-05-2008 | #3 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Sen Gittin Yaçok qzll qerçktan tşkLr :img-cray: