Cagrı Merkezi İlginç Diyalogları |
12-11-2006 | #1 |
mustafacavusoglu
|
Cagrı Merkezi İlginç DiyaloglarıÇağrı merkezlerindeki görevlilerin, sorunları çözmeye çalışırken "mavi >ekran" vermesine sebep olan bazı Çağrı merkezi dialogları: > > > >Bir müşteri internete erişme konusunda birtakım sıkıntılar yaşıyor: > > > >Çağrı merkezi: Doğru şifreyi girdiğinize emin misiniz? >Müşteri: Evet eminim Hatta bunu bir arkadaşımdan gördüm >Çağrı merkezi: Peki bana şifrenizin ne olduğunu söyleyebilir misiniz? >Müşteri: Beş tane küçük yıldız > >********** > >Çağrı merkezi: Ne çeşit bir bilgisayar kullanıyorsunuz? >Müşteri: Beyaz ! > >*********** > >Müşteri: Merhaba, ben Kamil Bilgisayarımın disket girişinde disket takıldı >kaldı, dışarı çıkaramıyorum >Çağrı merkezi: Dışarı çıkarmak için gerekli olan düğmeye bastınız mı? >Müşteri: Evet bastım ama hâlâ çıkmıyor >Çağrı merkezi: Bu durum pek iyi gözükmüyor, not almam lazım >Müşteri: Aa Bir saniye Disketi daha takmamışım, hâlâ masamın üzerinde >duruyor Pardon > >******** > >Çağrı merkezi: Bilgisayarınızın ekranında sol tarafta bulunan >'Bilgisayarım' ikonuna tıklar mısınız? >Müşteri: Sizin solunuz mu benimki mi? > >******** > >Çağrı merkezi: İyi günler Yardımcı olabilir miyim? >Müşteri: Merhaba, bilgisayarımdan çıktı alamıyorum >Çağrı merkezi: Ok, şimdi 'başlat'a basar mısınız ve >Müşteri: Bana teknik bilgiler söylemekten vazgeçin, ben Bill Gates değilim! > >********* > >Müşteri: İyi günler, yine ben Kamil Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum Her >seferinde tekrar deniyorum, ama karşıma 'Yazıcıyı göremiyor' şeklinde bir >yazı çıkıyor Yazıcıyı monitörün önüne kadar getirdim hala göremediğini >söylüyor > >******** > >Müşteri: Kırmızı renkte baskı alma konusunda bir problem yaşıyorum >Çağrı merkezi: Renkli baskı alabilen bir yazıcıya sahip misiniz? >Müşteri: Aaaahh Teşekkür ederim > >********* > >Müşteri: Klavyem çalışmıyor >Çağrı merkezi: Bilgisayara bağlı olduğ undan emin misiniz? >Müşteri: Hayır, bilgisayarın arkasına ulaşamıyorum >Çağrı merkezi: O zaman klavyenizi elinize alın ve 10 adım geri gidin >Müşteri: Ok >Çağrı merkezi: Klavye sizle birlikte geliyor mu? >Müşteri: Evet >Çağrı merkezi: Bu klavyenizin bilgisayara bağlı olmadığı nı gösterir Başka >bir klavye var mı? >Müşteri: Evet, burada bir adet daha var Aaah, bu çalışıyor > >************* > >Çağrı merkezi: Şifreniz, küçük harfle 'a' büyük harfle 'V' ve 7 rakamı >Müşteri: 7 de büyük harfle mi yazılacak? > >**************** > >Müşteri: Büyük bir problemim var Bir arkadaşım bilgisayarıma ekran >koruyucusu koydu ama ne zaman mouse'u hareket ettirirsem ekran koruyucum >ortadan kayboluyor > >*********** > >Çağrı merkezi: İyi günler, nasıl yardımcı olabilirim? >Müşteri: Hayatımda ilk kez bir e-posta yazıyorum >Çağrı merkezi: Ok, sorun nedir? >Müşteri: E-posta adresini yazarken 'a' harfini buldum ama nasıl yuvarlak >içine alacağımı bilmiyorum >Çağrı merkezi: __________! J > >Müşteri: N'ooldu ? |
|