|
|
Konu Araçları |
balık, dialogları, hafızalı, mutlaka, okuyun |
3 Sn Hafızalı Balık Dialogları :) Mutlaka Okuyun... |
12-06-2006 | #1 |
tatia27
|
3 Sn Hafızalı Balık Dialogları :) Mutlaka Okuyun...abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara - sen söyle ben aklımda tutarım - abi balık hafızası 3 saniye filan yaz istersen - neyi? - ne neyi? - (hahah ilahi ben balık mıyım lem denizatıyım ben denizatı! unutucakmışım aklı sıra fatura bana girsin nası yedirdim ama) - abi ben sana numaramı vereyim yaz biyere arasın beni bi ara - ? yok öyle bişi - üc saniye tutsana - bir, iki, ikiden sonra kac geliyodu ? - ne kaci? -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra -vay hacı naber? -ooo baba selam (efkarlı balık rakı sofrasında ) - ah ulann unutamıyorum be unutamıyorummm! - abi boşver be unutursun - neyi? - ne neyi? - bugün benim doğum günümdü kahrolası herif bi kerede unutma - boşver nasıl olsa sen de unutucan - neyi? - anaaa mehmet denizkızına bak lan - bi içim su be yeni galiba buralarda (akvaryumda bir tur atarlar) -hişş oğlum denizkızına bak lan -kimsin lan sen -sen kime kimsin lan diyosun asıl sen kimsin aa günaydın karıcım! - ne oldu uyandık mı, gözlerim hiç kapanmadı sandım - aa günaydın hanımefendi! - sen kimsin lan?? - aa günaydın karıcım! - bir saniye ne işin var yatağımda? - günaydın! - ben yatıyorum iyi geceler - sana verdiğim 50 milyon borcu versene - ne borcu? borcum morcum yok benim - niye durup dururken borcum yok dedin ki? - öyle demedim - ne demedin? - memento yu seyrettin mi? - biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! - memento yu seyrettin mi? - biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! - memento yu seyrettin mi? - biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! - memento yu seyrettin mi? - anlatın bakalım - bazen herşeyin en başındayım gibi oluyor, doktor? size de oluyor mu? - anlatın bakalım - Ondan sonra abiciim - Neyden sonra - Ha??? - Bişi mi dedin - Kim? - Kim kim? - Aaa gelme peşimden be ***** - Ben bakkala gidiom sen kimsin nie peşinden geliim - Ne bakkalı be bişi anlatıodun sen - Ne anlatıyodum - Kim? - Kim kim??