Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, balığın, görenleri, yazısı, üzerindeki, şaşırtıyor

Balığın Üzerindeki "Allah" Yazısı Görenleri Şaşırtıyor

Eski 07-21-2008   #1
hayko26

Balığın Üzerindeki "Allah" Yazısı Görenleri Şaşırtıyor

GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te bir telefon bayisinin akvaryumunda bulunan balıklardan bir tanesinin üzerindeki "Allah" yazısı görenleri şaşırtıyor

Balığın sahibi Ahmet Karakızlı, önceleri balığın üzerinde böyle bir yazının olmadığını, balık hastalandıktan sonra "Allah" yazısının ortaya çıktığını söyledi Balığın üzerindeki yazıyı mahallelerindeki cami imamının fark ettiğini belirten Ahmet Karakızlı, ''Ben cep telefonu bayiliği yapıyorum Akvaryumumda farklı türlerde balıklar bulunuyor Bir gün balıklardan bir tanesi hastalandı ve biraz zaman geçtikten sonra iyileşti Bir gün mahalle imamı dükkanıma gelmişti ve balığın üzerindeki yazıyı gördü

Dikkatli baktığımızda anladık ki balığın üzerinde gerçekten de Arapça 'Allah' yazıyor Hatta balığın sadece bir tarafında değil, diğer tarafında da tersten Allah yazısı var'' dedi

Balığın üzerindeki yazıyı Allah'ın bir hikmeti olarak değerlendiren Karakızlı, ''Yazıyı görünce duygulandım Bu yazı Allah'ın bir hikmetidir Balığımı hiç kimseye vermem'' diye konuştu

Müezzinlik yapan Cuma Cengiz ise, ''Balığın üzerindeki yazıyı görünce şok oldum Bu Allah'ın kullarına ibret almaları için gösterdiği bir hikmettir Allah büyüklüğünü balığın sırtında bile göstermiştir Hiç bir kul bunu yazamaz'' ifadelerini kullandı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com