![]() |
En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
serserii
|
![]() En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyor![]() 74 yaşındaki Hintli Shiv Charan, 39 yıldır liseyi bitiremedi ![]() ![]() Racastan’da yaşayan, ilk kez 1969 yılında sınava giren Charan, son girdiği sınavda da başarısız olunca dünyanın en kötü öğrencisi unvanını aldı ![]() ![]() Sınavları geçmek için hayatını adayan yaşlı öğrenci, bu yüzden evlenmediğini belirterek "Yaşadığım süre boyunca bir eş elde etmek için sınavlara gireceğim" dedi ![]() ![]()
![]() |
Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyor |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyorhhhahhhahhahhhhaha yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
efobedo
|
![]() Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyor:D:D vay be mükemmel adammış
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyorvayyy mükemmel tşklrr (=
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aqrasif'm
|
![]() Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyorçok gzl ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zeynoo
|
![]() Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyoryazık yahu üzüldüm bak adama ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|