Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karşılaşma, metafizik, sıçrama, varlıkla

Metafizik Varlıkla Karşılaşma Ve Sıçrama

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Metafizik Varlıkla Karşılaşma Ve Sıçrama

1999-2002 Seneleri araında doğuda askerdim Bir görev için Mava dağları çevresinde arazi taraması yapıyorduk Bir teğpeye geldik ve üst tarafını çember içine aldık hava normal şartlarda sıcak bir gündü Benim olduğum yerin arkasında 3 metrelik bir kaya vardı Kayanın özelliği Düz duvar ve öne doğru eyimli olmasıydı Üst tarafında komutanlar vardı Öğle yemeğini yiydikten sonra sırtımı duvara vererek oturmay başadım çebvreyi seyrediyordum Üst taraftan birisinin bana baktığını hissettim Kafamı kaldırdığımda Siyah bir şeyin bana bakarak geri çekildiğini gördüm beline kadar uzamıştı Ayağa kalktım duvara yaslandım Ama oldıuğum gibi kaldım kıpırdayamadım Sabit bir şekilde İçimden bir ses çıkabilecğimi söyledi Bende yukarıya doğru atıldım duvarı kertenkele gibi tırmandım Kayanın sonunda yukarıdan ve aşağıdan görülemeyevcek biçimde iki deliğin olduğunu gördüm Gerillaların açtığını düşündüm Ama gölgeye bir anlam veremedim bütün boyutlarında bir anlıkta olsa gördüm ama Geçenlerde kanal türk televizyonunda bir programda padişakhların Gömleklerine yazılan ayeteler şekiller rdede gördüm sunucu bunun ne olduğun u sordu ama katılımcı kadın cevp veremedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com