Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahsediyorduk, sürekli

Sürekli Onlardan Bahsediyorduk

Eski 07-16-2006   #1
karizma_20

Sürekli Onlardan Bahsediyorduk

ben sizlere kendi yasadığım bi olayı anlatmak istiyorumbazı insanlar vardır cinlerin varlığına inanmazlar, inanmadıkları gibi birde dalga geçerler bende bunlardan biriydim ta ki bu olay başıma gelene kadarramazan ayındaydık ve ben bi cemaat evinde kalıyordumbu evde sesli bi şekilde müzik dinlemek yasak olduğu için kulaklıkla müzik dinliyordum evimizde son zamanlarda hep cinlerden bahsediyorduk ablamız onlardan bahsetmememizi söylemesine rağmen onu dinlemeyip kuran okunan yere gelemezler diyorduküstelik dalga geçip arkadaşlarla birbirimizi korkutuyordukbi gece bütün arkadaşlar odalarına çekilmişlerdibense kulağımda walkman arkadasımla birlikte oturma odasındaydıkbir ara arkadaşım telefonla konuşmak için odasına geçtiben odada tek kalmıştımyüzüm balkona doğru bakıyordu bir ara balkon kapısının önündeki perdenin oynadığını hissettimkapıya doğru baktım balkon kapısı kapalıydısonra gözlerimi kapatıp müzik dinlemeye devam ettim o sırada balkon kapısı açılmıştı ve perde havalanıyordu arkadasımın balkona çıktığını düşündüm ve arkadasıma seslendim ses gelmemişti ayağa kalktığımda balkon penceresinden siyah birşeyin bana baktığını gördüm o korkunç birşeydi pencereden bana bakıyor ve perdeyi aralıyordu sanki içeri girmeye çalışıyordu benim çığlıklarıma arkadasım kosarak geldi ve geldiğinde ben donakalmıştımkonuşamıyor ve dua edemiyordumo siyah varlığı gördüğümde besmele çekmeye çalıştım fakat olmadıhiçbirşey söyleyemiyordumbütün arkadaşlarım başıma gelmişlerdikuran okudularve ben kendime geldiğimde herkes halisülasyon gördüğümü zannediyordu ta ki balkonun kapısını onlarda açık görene kadar sizlere tavsiyem varlıklarına inanın ve yanınıza yaklaşamayacaklarını düşünmeyinonlar heran yanınızda olabilirler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-25-2007   #2
dewas

pek ınandırıcı gelmedı ama bole bısey banada oldu sınıfta arkadaslarla cagırıyorduk ve perdede cok korkunc
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-25-2007   #3
dewas

pek ınandırıcı gelmedı ama bole bısey banada oldu sınıfta arkadaslarla cagırıyorduk ve perdede cok korkunc bır surat gorduk hemen bıraktık korkmustuk arkadaslar hemen kactı ben perdeye dogru gıttım ama o surat kaybolmustu
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-13-2007   #4
alper1482

bana pek inandırıcı gelmedi ama olmusda olabilir
paylasım için teşekürler!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-26-2007   #5
onder ucar

doğrudur cinlerin varlıkları kuranda bildirilmiştir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com