![]() |
Rüya Kayıt Makinası Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüya Kayıt Makinası Nasıl YapılırBende rüya kayıt makinası nasıl yapılır onun tarifini yapayım 1-adet 15cm çapında 20cm uzunluğunda bakır boru 2-adet borunun açık kalan kısımlaraını kapatmak için 15cm çapında tahta kapak 1-adet asmakta kullanacagınız ip/tel ranzada yatmayanlar için tahtadan düzenek (havada asılı kalması için) nasıl yapılacagına gelince bakır borunun açık kalan kısımlarını kapatmak için tahta kapakları boruya takıyoruz ama daha önce nasıl bir düzenek yapacaksanız ona göre kapakları delin ![]() Sonra bu boruyu asmak için tel veya ipi kapakların delik yerlerinden geçirin ve bunu yattıgınızda başınızın 30/40cm uzağında kalacak ve yatay bir biçimde olmasına dikkat ederiz hani merdane formunda bi duruş ranzası olmayan arkadaşlar ise bu düzeneği ayakta tutabilmek için üçgen bir düzenekle havada asılı kalmasını sağlaya bilir bu aleti yapmamızın nedeni rüya araştırmacılarının bu aletin rüyaları kayıt ettiğini ispatlaması nasılmı kullanacağız uyanınca bakır boruya bakacağız ve sanki rüyamızı kayıt etmişizde tekrar görüyomuşuz gibi zihninizde bütün ayrıntıları yaşarız ve bunları bi kağıdada yazarsınız tabi dahada iyi olur ben bir rüya uzmanı olarak tavsiye ediyorum ama ben daha yapmadım onuda belirteyim |
![]() |
![]() |
|