![]() |
Gittin Sen... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gittin Sen...![]() Terk ettin beni,sevgimi,hayallerimi ![]() ![]() ![]() Kokunu doyumsuz, mahcup bakışını gözlerinin, yüreğimi bir de, aldın gittin ardına bakmadan,zalimce ![]() ![]() ![]() Bıraktın beni,sisli sokaklarında şehrin, yapa yalnız,boynu bükük,kendi halimce ![]() ![]() ![]() Çok şey değişti biliyor musun buralarda? Göçmen kuşlar çoktan gitti, yuvaları yıkıldı leyleklerin bacalarda ![]() ![]() ![]() Çok yağdı yağmurlar,çokça aktı göz yaşlarım, küçük dereler çok su taşıdılar denize ![]() ![]() ![]() Kaç yıl oldu gidişinin ardından ,bilmiyorum artık ![]() ![]() ![]() Ne çalan oldu kapımızı çoktandır ,yüreğimle, ne de bir sevgi, tanrı misafiri oldu her ikimize ![]() ![]() ![]() Hani bir kırık fener vardı ya köşesinde sokağın, kedileri kaçışırdı ya ayak sesinle ![]() ![]() ![]() Bir sümüklü oğlan yolunu gözlerdi , üç beş kuruş haçlık için paçana asılırdı ya hani ![]() ![]() ![]() Yaşlı amca vardı ya,her akşam elini öptüğün zevkle ![]() ![]() ![]() Ve kara gözlü bir kız vardı , ahşap pencerelerde, ardından baka kalan gözleri yaşlı hani? Hiç biri, ama hiç biri yok şimdi,biliyor musun? Yenilendi sokak lambaları, eskisi anılarla hurdalıkta uyumakta ![]() ![]() Ne oğlan kaldı sokakta,ne ak saçlı ihtiyar ![]() ![]() ![]() Kara gözlü kız da evlendi gitti, bir oğlu var şimdi kendi boyunca ![]() ![]() ![]() Kediler de terke etti sokağı, karınları başka yerde doyunca ![]() ![]() ![]() İşte böyle! ![]() ![]() ![]() Hayat akıp gidiyor yokluğuna inat ![]() ![]() ![]() Çiçekler açıyor yine,koşuşmakta böcekler ![]() ![]() ![]() Ben ağlarım yokluğuna,gülümsemekte oysa kainat ![]() ![]() ![]() Ne sevgi kaldı gönlümde,ne bir dost var, hani,arada bir de olsa varlığımı hatırlar ![]() ![]() ![]() Yok kimse,yok! ![]() ![]() ![]() bir de ardından yazdığım,boynu bükük satır ![]() ![]() ![]() alıntı
|