![]() |
İğrenç Böceklerin Koynunda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İğrenç Böceklerin Koynunda"Sevgilim doğruyu söylediğine yemin ederse, ona inanırım ![]() ![]() Bu ihtiyaçtır ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevgi yansıması gördüğünde yalan da,doğruda eşittir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** " Yağmuru sevdiğini söylüyorsun; ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Güneşi sevdiğini söylüyorsun; ama güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun; ama rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun İşte bundan korkuyorum; çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!… " Kelimeler öyle çeşitle fısıldarki "seviyorum" derken,aklın "seviyor seni" der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** " yıldızları süpürürsün , farkında olmadan güneş kucağındadır, bilemezsin bir çocuk gözlerine bakar arkan dönüktür yüreğinde kuruludur orkestra , duymazsın koca bir sevdadır yaşamakta olduğun , anlamazsın uçar gider , koşsan da tutamazsın " Esip,gürlersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** " Yas tutmaya kalkışma ecel beni aldı mı, Nobran ve mendebur çan bildirdi mi bir kere Bu iğrenç yeryüzünden kaçıp sığındığımı Bana koynunu açan en iğrenç böceklere ![]() Bunları okuyunca yazanı anma derim; Çünkü öyle sonsuzca seviyorum ki seni Tatlı anılarında unutulmak isterim Acı çektirecekse sana düşünmek beni ![]() Susarsın,için ağlarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********* ( Batuhan Uçarel'in William Shakespeare'in söz ve sonatları üzerine yaptığı çalışmadan kısmi alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|