|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, nallıhan, okulu, tuğrulbey |
Tuğrulbey İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuğrulbey İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Nallıhan'daki İlköğretim Okulları Bilgileri - Tuğrulbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Tuğrulbey İlköğretim Okulu Resimleri - Tuğrulbey İlköğretim Okulu Hakkında Tuğrulbey İlköğretim Okulu Ankara Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tuğrulbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tuğrulbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tuğrulbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tuğrulbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / NALLIHAN Adı: TUĞRULBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 100 Yıl MahAli Pınar SkNallihan /Ankara Telefon Numarası: 3127852788 Faks Numarası: 3127855966 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - NALLIHAN - Tuğrulbey İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|