![]() |
Hangi Şehir |
![]() |
![]() |
#1 |
sevdalibulut
|
![]() Hangi ŞehirBu aslında tam bir yarışma diil sadece paylaşım diyelim olay şu hangi şehirde yaşadığınızı yazıyorsunuz ve bir üsttekinin yaşadığı şehir hakkında olumlu yada olumsuz bir eleştri yapıyorsunuz örnek üstteki : kars alttaki : soğuk bir şehir ama otlu peyniri güzel ![]() BAŞLIYORUZ : yaşadığm şehir HATAY |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() tipik bir karedeniz şehri hiç gitmedim ama resimlerinden güzel olduğunu biliorum İZZMİİRRRR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sevdalibulut
|
![]() Ahhh Ahhh Ne GÜnlerİm GeÇtİ İzmİrde GÜzel Bİr Şehİr Ama İÇİ Dİİl Çevresİ Hatay |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bessraa
|
![]() falla hatayı blmem ama güsseldir hralde ama şunu diim issmir e laf yoqq issmir her yönüyle muhteşemmmm tekrardan issmir diorumm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
tatia27
|
![]() Samsun Deyİnce Aklima YeŞİllİk Ve Bafra Ve ÇarŞamba Ovasi Gelİyo Karadenİzde Bİ İlİmİz Ben Sewerİm Karadenİzİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gazİantep
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
*scotland*
|
KAradenize bır ıkı defa gıttım cok gusel hamsı plavları vardır yemenızı tavsıye ederım SAMsun ıse karadenızın bass tacı bı yer atatuRK 19 mayısda kurtulus hareketının baslangıcı olarak samsuna cıkması samsunu sonsuza dek kutsal bı sehır yapmıs dır BENCEE ESKİşeHİR (kotu bısı dıyenın alnını GARışlarIM :PP:PP :)))))sarsastic sarsastic sarsastic rofl rofl draggggggggggg |
![]() |
![]() |
|