Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçemizden, bezmen, gizli, nermin

Nermin Bezmen - Bizim Gizli Bahçemizden

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nermin Bezmen - Bizim Gizli Bahçemizden

Arka Kapak

Sık sık sorardın, ‘Bizi ne zaman yazacaksın sevgilim?’ diye Ben de, ‘Daha vakit var, birtanem’ derdim ‘Daha yaşayacak çok şeyimiz var İleride hepsini yazacağım’ İleride? Neydi ki beklediğim? Sınırsız zamanda, o bilinemez, kestirilemez ömrün zamanında, neyi beklemiştim ki?

Bak, işte şimdi yazıyorum canım benim Demek, kendiliğinden gelmiş kapıma zamanı; seni, beni, bizi yazdırmak için

Bana ait değilmiş belirlemek, ne zaman yazacağımı
Sen dümeni ele aldın yine, açık denizlerde olduğu gibi…”

Sevilenin ardından yazılmış uzun bir mektup mu bu kitap?
Yoksa bir hatırat mı?

Otuz dört buçuk sene sürmüş bir tutkunun romanı mı?
Yoksa dayanılmaz bir özlemin, İzmir’de günbatımı renkleriyle bezenmiş şiiri mi?
Bazı bazı, tek bir paragrafta koca bir evliliği anlatıyor bu kitap

Ama daha çok cesur bir aşk hikâyesini; yazar Nermin Bezmen’in yakın zamanda kaybettiği sevgili kocası Pamir Bezmen’le tanışmalarını ve aşklarını anlatıyor… Sevilenin ardından açılan yarayı ustası olduğu kalemiyle sarıyor Nermin Bezmen

Dünü bugüne taşıyarak…

Yazar: Nermin Bezmen

Sayfa Sayısı: 396
Baskı Yılı: 2009
Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com