Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayna, düşler, eser, gümüş, gündüz, kimsesiz

Kimsesiz Düşler Gümüş Ayna - Eser Gündüz

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kimsesiz Düşler Gümüş Ayna - Eser Gündüz kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Kimsesiz Düşler Gümüş Ayna

Eser Gündüz

Adımlar Yayınevi / Roman Dizisi

Türkçe

120 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

ISBN : 9786055861124

2010

Editör : Eser Gündüz

Kitap hakkında

Her gece aynı rüya ile uyanırdım Rüyamda annem ve babamla yeşillikler içinde bir bahçedeyiz Her yerde çiçekler ve şeffaf baloncuklar uçuşuyor Dört yaşıma yeni girmişim ve pastadaki mumlar hala yanıyor Ben geniş düzlükteki çimlerde koşarken , babam annemi meşe ağacının kalın dalına yapılmış olan salıncakta sallıyor O kadar mutlular ki kahkahaları geniş düzlüğün her köşesine yayılıyor Annemin saçları sallamanın etkisiyle rüzgarda savrularak dans ediyor Babamsa sarmaşık gülünden kopardığı pembe goncayı anneme sarılıp, siyah saçlarının arasına iliştiriyor ve sonra annemin alnına bir öpücük konduruyor Sertçe esen rüzgar çiçekleri havalandırıp tüm alana savuruyor ve hava birden soğuyor Parlak güneş yerini soğuk ve siyah bulutlara bırakıyor O an annem ve babam şaşkınca etraflarına bakıyor Annem koşarak beni kucaklıyor, babamsa ağaçların arkasından çıkan karanlık gölgeler içinde kayboluyor Annem bir çığlık atıyor ve karanlık gölgeler hızla anneme yaklaşıyor En öndeki karanlık gölge birden annemin kolundan tutuyor ve her yer karanlığa gömülüyor Geriye sadece oyuncağımdan çıkan kısık çan sesleri kalıyor

Yıllar gördüğüm rüyadan her gün bir parça aldı; ve öyle bir gün geldi ki rüya da artık hiçbir şey kalmamıştı karanlıktan başka

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com