Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
esra, feng, kitabı, koyuncu, shui

Feng Shui Kitabı - Esra Koyuncu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Feng Shui Kitabı - Esra Koyuncu

Feng Shui Kitap Özet - Esra Koyuncu Kitapları - Feng Shui Kitap Tanıtım - Feng Shui Kitap Fiyatı - Feng Shui Ön Okuma

Kitap Özet

Hayatta doğru yerinizi bulduğunuzda her şey kolaylaşır, güzelleşir, anlam kazanır Ben de sizin gibi her gün içinde olduğum ortamları güzelleştirmeye, birlikte yaşadığım nesneleri anlamlı kılmaya, sevdiklerimle geçirdiğim zamanlardan, yerlerden keyif almaya çalışıyorum Benim kendi tecrübelerimden yola çıktığım serüven birçok kişiye ilham verdi, hayatlarını değiştirdi Herkes benim evimi soruyor, bir Feng Shui'cinin evi nasıldır diye merak ediyor Benim evim gayet mütevazı, sade bir ev Şimdiye kadar o kadar çok ev değiştirdim ki, acaba ondan mı Feng Shui'ci oldum diye soruyorum kendime Bu evde mutluyuz, bize iyi geliyor Bir eve girdiğinizde Feng Shui yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız Sadece içinde kendinizi iyi hissedersiniz ya da hissetmezsiniz Bazen kişiler beni çağırdıklarında korkuyorlar, acaba evin altını üstüne mi getireceğim diye Hiç de öyle değil Bazı evlerde neredeyse hiçbir şey değiştirmek gerekmiyor Ufak dokunuşlarla mucizeler yaratılıyor Bazı evleri ise neredeyse yıkıp baştan yapmak gerekiyor

Şimdiye kadar belki 500'den fazla proje geçmiştir elimden Artık insanlar sıfırdan, arsadan proje getirme bilincine eriştiler Bu beni çok sevindiriyor Yeryüzüne yaptığınız her kazı ve diktiğiniz her yapı, üzerindeki herkesi etkiliyor Bu yüzden de doğru yeri seçmek, doğru binayı yapmak ve binanın çevresi ile içini, enerjilerin akışına göre düzenlemek çok önemli Binanın temelinde iyi niyet; ailenize, çalışanınıza, yatırımcınıza, kısacası insanoğluna verdiğiniz değer yatmalı

-Esra Koyuncu-

Feng Shui
Pusula İçimizde
Esra Koyuncu
Kaknüs Yayınları
Fiyatı : 22,50 TL
Ocak 2012
176 sayfa
ISBN: 9789752563469

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com