Kalkankaya Köyü Karakoçan Elazığ |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalkankaya Köyü Karakoçan ElazığKalkankaya Köyü Karakoçan- Kalkankaya Köyü Hakkında - Kalkankaya Köyü Tanıtımı -Kalkankaya Köyü Resimleri İlçe: KARAKOÇAN - İl: ELAZIĞ Köy Muhtarı: Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: Cep Telefonu: Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 222 1997 203İle Uzaklığı: 105 km İlçeye Uzaklığı: 8 km Rakım: 1170 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Var Elazığ Bilgiler Nüfus 222 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 23600 Alan Kodu 0424 Yönetim Coğrafi Bölge Doğu Anadolu Bölgesi İl Elazığ İlçe Karakoçan Web Sitesi Kalkankaya, Elazığ ilinin Karakoçan ilçesine bağlı bir köydür Elazığ iline 105 km, Karakoçan ilçesine 8 km uzaklıktadır Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 222 1997 203 Altyapı Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır Köyün içme suyu şebekesi yoktur ancak kanalizasyon şebekesi vardır Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır kAYNAK:Vikipedi Özgür Ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|