|
|
Konu Araçları |
cesareti, gerektirir, güçlü, kadınlar, okuma |
Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir) |
06-27-2008 | #1 |
dejavu2009
|
Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)GÜÇLÜ KADINLAR Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışanAnne babaları tarafından böyle yetiştirilenOnlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterlerEvdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlarBir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devam ettirebilirlerFaturalarını kendileri yatırırlarHemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlarHatta etraflarının yükünü de üstlenirlerÖzgürlüğü severler,dik durmayı da, güçlüdürler çünkü Âşık olduklarında hissederek yaşarlar Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler Sevdiklerine problem çıkarmazlar Bütün gün çalışıp durduktan sonra,akşamları yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde,hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan,o her neredeyse onun olduğu yere giderler Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünküPara var mı,işyerinde sıkıntı mı oldu,birine canı mı sıkıldı,hiç bunlarla yormazlar birlikte oldukları erkeğiÇünkü istemezler kimse onlara acısın Sonra da bir bakarlar ki,bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımazBu durum zamanla gelenekselleş ir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşürEzkaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar,bu sefer de sorunlu kadın,kaprisli kadın,tahammül edilmez kadın damgasını yerlerBu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini,içinde yaşadığı fırtınalardan bihaber Sonra bir dosttan,eşten,ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamışErkekler çok severler böyle kadınlarıBirinin ona muhtaç olduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğinOnlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır Mesela fatura filan yatıramazlar,anlamazlar çünküNerden yatırılır onu da bilmezlerEv ya da yemek alışverişi de yapmazlar,çünkü taşıyamazlar onca torbayıHep yorgun olurlar,bütün gün spor salonları,kuaför,o mağaza,bu mağaza gezerlerAkşama yemek yapmaya fırsat bulamazlarakşam eşleri eve geldiğinde,bugün nereye yemeğe gidelim,diye sorarlarEn kötü ihtimal dışardan yemek söylerlerZayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerinde bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kereKendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider,çünkü kadın ona muhtaçtır,söylenmeyen güçlü kadının aksine, hiçbirşeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlarPek teşekkür etmezler,kıskançlık krizlerini de severlerKocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar Erkekler bu kadınları asla terk edemezlerÇünkü o güçsüz,kırılgan bir kadındırAyrılırsa kurda kuzuya yem olurKoruyup kollanmalıdır her an o! Zayıf kadınlar hiç çökmez,buruşmaz ve yıpranmazlarAncak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardırVe geride kalan güçlü kadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğ ine sadece bakakalırlar [IMG] http://mUploadEditcom/b23/414536678jpg [/IMG]AYLİN KOTİL SARIGÜL [IMG] http://mUploadEditcom/b23/523422929jpg [/IMG] Alı?nt ??ı?
06-27-2008 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)Ne yazık ki bu tip kadınların nesli tükendi
06-27-2008 | #3 |
kezban
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)ben ne güçlü kadın nede güçsüz kadın olmak isterimeger hayatımda biri oolacaksas dertlesip paylasabilirimbi nebzeyardım veder ve yardım beklerımyanı ne kölesi olurum ne kölem yaparım
06-27-2008 | #4 |
KRDNZ
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)Bence çok uçurumlarda bir anlatım olmuş Ne bu kadar güçlü ne de bu kadar zayıf bir kadın olduğuna inanmıyorum Zaten ikisinin ortasında olmak çok daha güzel bence |
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir) |
06-27-2008 | #5 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)gerçektan gzldi tşklr paylaşımın için
06-29-2008 | #6 | ||
dejavu2009
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)HAYIR daha tükenmedi vandetta, senin yaşadığın yerlerin dışında belki hala biraz vardır Alıntı:
Alıntı:
RİCA EDERİM GOTHİCC_GİRLL26 PEKİ SEN HANGİSİSİN ??? ORDA İKİ TANE RESİM VARDI HANGİNİZ BAKTI |
||
06-29-2008 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)krdnz bu sözlerin için valla ne desem yalan olur çok uçurum bir anlatım yok bence Anadolu kadınlarının daha önceki kaderinden bahsetmiş sadece, yanlış mıyım? Hangi Anadolu kadını fatura yatırmayı bilir? Ya da özgürlüğün tadına varabilmiş midir acaba? Tamir işlerinden de anladıklarını sanmıyorum Anadolu kadınlarının Evet tüm gün çalışıp durmuşlardır bağda bahçede ev işlerini de yapmışlardır Ama erkeğe her zaman muhtaç kalmışlardır Bir Anadolu kadınının erkeksiz pek bişi yapabileceğini sanmıyorum açıkçasıGüçlüdürler çünkü öyle olmak zorundadırlar Yazının zayıf kadınlar kısmını tekrar okuyunca şu kadın programlarına katılan kadınlar geldi aklıma Onlar için yorum yapamıyorum açıkçası çünkü insan olduklarına dair şüphelerim var:D:D |
06-29-2008 | #8 | |
dejavu2009
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)Alıntı:
yorum yok |
|
06-29-2008 | #9 |
djdem
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)gerçekten böyle bayanlar var yaaa ama ben hangisiyim acaba arasıyım herhalde öyle daha ii galiba:D
06-30-2008 | #10 |
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)resimlere baktım =(güçlü kadınlar herzaman yıpranan taraf oluyor zaten VANETTAya katılmıyor değilim hani biyanım ona gidiyor çünkü nesli tükenmiş gibi bişey oldu artık herkes yıpranmamayı daha kıymetli olmayı istiyor ama hala biraz umut var diyebilirim yazı gayet güzel olmuş tşkler |
07-19-2008 | #11 |
güneş
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)çok hoş çok teşkkrler en ucube erkek bile kendini bir kadın karşısında yarı tanrı sanır
08-01-2008 | #12 |
bonsoir
|
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)İşi bilip işe gitmemek gibi bir şey bu:iconsiritik:Kendini fazla yıpratmanın anlamı yokbazı işleri erkekler yapsınki başka işlere fırsat kalmasın:sm_wink: |
|