![]() |
Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=) |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)Evet emolar,punkcular zartcılar zurtcular ve kroların ortak özelliklerini buraya yazıyoruz ![]() ![]() *İki grupda yeterli ilgiliyi cekemedikleri için kendilerini farklı göstermeye çalışırlar ![]() *Giyim tarzları pek beğenilmez ![]() *İki grupda genelde özenti olur ![]() *Dinledikleri müzikler genelde sabitdir ![]() ![]() *İki grupda kendilerini zeki,isyankar ve asi zanneder ![]() *İki grubunda üstünde metal takılar fazladır ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=) |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)ay cok dogru bie tespit yapmışsın canım ya ![]() ![]() ikiside uzak olsun valla ![]() ![]() ![]() ayy gaza geldim valla ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)yorumun için tşklr cnmm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)yaaa ben aslında kızıyorum bu krolar punkçular kelimesine o insanların yaşam tarzı belkide öyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)yorumun için tşklr seyito ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)sevgili dostum seyito seni pek severim bilirsin :) hadi kroları geçtim artık onlara alıştık:D ama emo punkcu şu bu bunlar bizim kültürümüzden çok uzak şeyler ve sadece avrupa gençliğine özentiden ibaret ![]() bizim gençliğimizin anlamadığı bişey var biz şuan için burdaysak adımız chony taylor angel bilmem ne değilse bunu kültürümüze borçluyuz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)ben teşekkür ederim sevgili gothicc gırl:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Emred
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)Arkadaşlar bende seyito gibi düşünenlerdenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşşeküler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)ben tşk ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
hayko26
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)kroyum ama para bnde diomuşum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)paylaştınız için tşlerrrrr
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)bn tşkr ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kezban
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)ya aslında ayrımcılık yapmıyoruz kesinlikle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende vişneli küpelerimi taktıgımda mutlu oluyorum yada takım elbise giydiğimde herkez vayy 22 likler gibi olmuşsun demesine bayılıyorum ama bu böyle birşey değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
seyito
|
![]() Cevap : Krolar ve Emoların Ortaq Özellkleri...=)sevgili gothicc_girll26,bbk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|