Suskun Arkadaşım İçin |
06-26-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Suskun Arkadaşım İçinSusuyorum Çare olmayacağını bile bile susuyorum İçimi acıtsa da hayat an be an Ben çareyi susmakta buluyorum Geçtikçe kanatsa da içimi zaman Sadece hüzünle doluyorum Kemirirken beni binbir elem Tek derdim yanlız kalmak Evet eşim dostum arkadaşım var En zoru da en acı vereni de bu ya Kalabalık içinde tek başına kalmak Özünün en ücra köşelerinde bile Bu duyguyla yaşamak Öylesine zor ki hayat denen sınav Geçmekten vazgeçesi geliyor insanın Ölüm bu kadar özlemişken beni Yüzüstü bırakamam elbette onu Gözlerimden dökülse de inci taneleri Her seçim bir vazgeçiş oluyor işte Boğuluyorum Susuyorumsustukça daha çok boğuluyorum Yanlızlık Allah'a mahsus elbet ama Sürgünde yanlızlıkta bana nasipmiş meğer Tutmasam ağlarım belki şimdi Ama erkeğiz ya hesapta Erkek adam ağlamaz diye büyüttüler bizi Hayat Her doğan gün bugün ne olacak diye yaşamak mı Düşünmek mi yoksa Bugünkü planın da ne dert var kaderin diye Kana bulanmış bedenimde Nereden vurulacağımı düşünmek mi Hayat AcıGözyaşıVe kan kusmaktan ibaretse Hayat Gülmeyi bile unutmaksa Her baktığında soğuk bir duvar görmek mi yoksa Şimdi söyler misiniz Suskun olmakta haksız mı yüreğim İçine kanamakta haksız mı ya da Önceliği özünden önce sen olurken Sen hayatının merkezine beni koymamışsan Şuçlu olan benim yüreğim mi Tek derdim mutlu olmakken Anladım ki Bu bile çok görülmüş Yazılırken kaderim Şimdi Susuyorum
06-26-2008 | #2 |
b3Güm
|
Cevap : Suskun Arkadaşım İçinçok güzel olmuş tşkler yüeğine sağlık :=) |
Cevap : Suskun Arkadaşım İçin |
06-26-2008 | #3 |
suskun
|
Cevap : Suskun Arkadaşım İçinŞuçlu olan benim yüreğim mi Tek derdim mutlu olmakken Anladım ki Bu bile çok görülmüş Yazılırken kaderim Şimdi Susuyorum Canım arkadaşım çok güzel bir şiir çok teşekkür ederim:)
06-26-2008 | #4 |
gulhan
|
Cevap : Suskun Arkadaşım İçinemegıne saglık süper