Yarışmacı Olsaydınız... |
06-26-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Yarışmacı Olsaydınız...Epeydir ortalık yarışma, jüri ve yarışmacı kaynıyor Peki hiç düşündünüz mü, yarışmacı olsaydınız siz nasıl olurdunuz? Ukala? Cool? Reytinginiz ne olurdu? Var mısınız teste? Yarışmacı Olsaydınız
06-26-2008 | #2 |
_samyeli_
|
Cevap : Yarışmacı Olsaydınız...Test Sonucu:ŞAMATACI YARIŞMACI Siz yarışmacı olsaydınız şamatanızdan geçilmezdi Her şeyi espriye vurma gibi bir alışkanlığınız var Aceleci ve sabırsızsınız Karşınızdaki haklı bile olsaitiraz edersiniz! Bunu da bir showman edasıyla yaptığınız için yarışmaya renk katacağınız kesin Reytinginiz tavana vurmazdı
06-26-2008 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Yarışmacı Olsaydınız...Test Sonucu:ŞAMATACI YARIŞMACI Siz yarışmacı olsaydınız şamatanızdan geçilmezdi Her şeyi espriye vurma gibi bir alışkanlığınız var Aceleci ve sabırsızsınız Karşınızdaki haklı bile olsaitiraz edersiniz! Bunu da bir showman edasıyla yaptığınız için yarışmaya renk katacağınız kesin Reytinginiz tavana vurmazdı 25
06-26-2008 | #4 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Yarışmacı Olsaydınız...testlere daha bn bakmadım yaff:D25 tşklr arkadaşlar=) |
Cevap : Yarışmacı Olsaydınız... |
06-26-2008 | #5 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Yarışmacı Olsaydınız...Test Sonucu:ŞAMATACI YARIŞMACI Siz yarışmacı olsaydınız şamatanızdan geçilmezdi Her şeyi espriye vurma gibi bir alışkanlığınız var Aceleci ve sabırsızsınız Karşınızdaki haklı bile olsaitiraz edersiniz! Bunu da bir showman edasıyla yaptığınız için yarışmaya renk katacağınız kesin Reytinginiz tavana vurmazdı :Green_Colorz_PDT_37aaaaa şamata çıktık iimiş25 |
Cevap : Yarışmacı Olsaydınız... |
06-26-2008 | #6 |
seyito
|
Cevap : Yarışmacı Olsaydınız...Test Sonucu:ŞAMATACI YARIŞMACI Siz yarışmacı olsaydınız şamatanızdan geçilmezdi Her şeyi espriye vurma gibi bir alışkanlığınız var Aceleci ve sabırsızsınız Karşınızdaki haklı bile olsaitiraz edersiniz! Bunu da bir showman edasıyla yaptığınız için yarışmaya renk katacağınız kesin Reytinginiz tavana vurmazdı |
|