Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, akıyor, albüm, grup, seksendört, tanıtım, yeni, zaman

Grup 84 - Seksendört Akıyor Zaman 2011 Yeni Albüm Tanıtım

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Grup 84 - Seksendört Akıyor Zaman 2011 Yeni Albüm Tanıtım

Albümdeki Eserler :

1 Hayır Olamaz
2 Kara Duvak
3 Şimdi Hayat
4 Pert Oldu
5 Kendime Yalan Söyledim
6 Söyle
7 Gözün Doysun
8 Bin Kere
9 Elbise
10 Akıyor Zaman

Albüm ile ilgili diğer bilgiler :

SEKSENDÖRT ile AKIYOR ZAMAN

Bir araya gelişlerinin 12 yılını uzun bir aradan sonra yayımlayacakları ‘’Akıyor Zaman‘’ adlı üçüncü albümleriyle pekiştiren ‘’Seksendört’’ yine adından sıkça söz ettireceğe benziyor

2005 yılında yayımlanan ve kendi isimlerini taşıyan ilk albümleri ‘’Seksendört’’ ile Türk rock piyasasında sağlam bir yer edinmeyi başaran grup 2008 yılında çıkardıkları ‘’KGB’’ isimli albümleriyle de başarılarının tesadüf olmadığını kanıtlamıştı
“Ölürüm Hasretinle” “Affet” “Son Mektup” “Azap” ve “Karagözlüm” gibi birçok hit’ e imza atan “Seksendört” yeni albümleri “Akıyor Zaman” ile hedefini daha belirgin hale getiriyor ve uzunca bir süre radyo ve televizyonları meşgul edeceğe benziyor
3 stüdyo albümü olan ‘Akıyor Zaman’ isimli albüm Türk Rock Müzik piyasasında bomba etkisi yaratacak ve rock müzikseverlerin büyük beğenisini toplayacak Gitarını rock müziğe akort eden grup albümde Türkiye’nin en usta sanatçılarıyla birlikte çalıştı Poll Production markasıyla müzik marketlerdeki yerini alacak

Bilgi :
Seksendört / Akıyor Zaman (CD)
01/03/2011 tarihinde satışa sunulacaktır Siparişleriniz bu tarihte gönderilecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com