İMKANSIZIM |
06-19-2008 | #1 |
|
İMKANSIZIMöyle mutsuzum ki çıkışı yok bu karanlığın güzel bişi olmasa da farketmez ne çok uğraştım beni farket diye artık farketsen de farketmez SANA sesleniyorum eyyy AŞK beni duymican okuyamican biliyorum amaGidişim yürekten değil zorunluluktansanma bu toy sewdayı başka kimliklere taşırımsanma ki benden sakladığın gülüşlerini yalancı yüzlerde ararım seni de götürürüm yüreğimdeyokluğunu taşırım bulup bulup kaybettim seni n yazık ki toz duman edemedim sewgimi n yazık ki kalamadın banaöpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde kokladıkça bizi bi yanlışa mahkum ettiiğini anlayacaksın okuyanlar okurken belki gülceksiniz ama yazarken bnm canm yanıyodu ki bn bunları yaşıorum bu yük çok ağırhele karşısında ki öğretmeninsehep ertelenmiş sözcüklerle dolu yüreğim sölemeyi hep yarına bıraktığımhep ertelenmiş sewdalarla dolu yüreğimelimi uzatsam dokunacak kadar yakın ama dokunmaya bir türlü cesaret edemediğim |
Cevap : İMKANSIZIM |
06-19-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : İMKANSIZIMÜzüldüm kardeşim böyle açılı şiirler yazıyorsun hep üzme tamam mı kendini kardeşim
06-19-2008 | #3 |
Doctor82
|
Cevap : İMKANSIZIMgözyaşı naber: ? (şiirgüzel)
06-19-2008 | #7 |
Doctor82
|
Cevap : İMKANSIZIM1hafta dolmayınca gönderilmiyomuş (bilgin vardır umarım) |
Cevap : İMKANSIZIM |
06-19-2008 | #11 |
hayko26
|
Cevap : İMKANSIZIMarkadaşlar tartışmayı keselim ewt doru 1 hafta dolmadan msj gitmiorama konu arasınada nasılsın sıkıştırılmas bu işi geyik odasında yaparsanız daha iyiolur bu konu aşkla ilgili
06-19-2008 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : İMKANSIZIMLütfen uzatmayalım kırılıyorum ikinizede büyütecek birşey yok |
|