Ameliyatsız Yüz Germe Micro Lift |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ameliyatsız Yüz Germe Micro LiftAmeliyatsız Yüz Germe Micro Lift Caci Quantum yüz ve vücuda yönelik klinik özellikli elektrikli bakım cihazıdır Yaşlanma sürecinden en fazla etkilenen bölgelere nazik bir biçimde mikroakımlar uygulanarak bu bölgelerin yeniden şekil kazanmaları ve dirileşmeleri sağlanır Caci Quantum cihazının 5 ayrı programından biri olan “Microlift Programı” özellikle ameliyatsız yüz germe işlemlerinde kullanılmaktadır - Microlift Mode - Ameliyatsız yüz germe - Göz ve Dudak çevresi - Göğüs ve Dekolte doku lifting - Karın ve yumuşak doku lifting - El bakımı Caci Quantum cihazının Slimtone, Lymphatic ve Conture programlarında kullanılan akımlar, kas üzerine etki yaparken, mikroakım bundan farklı olarak hücre üzerinde etki gösterir Tıbbi araştırma sonuçlarına göre mikroakım tedavileri, cildin kolojen ve elastin üretimini artırmaktadır - Mikrolift Mode ile Caci Quantum cihazı - Elastin üretimini artırarak, elastin kaybı sonucu oluşmuş derin çizgileri azaltır - Kolajen üretimini artırarak, konjonktiv doku aktivitesini artırır ve cildi yapılandırır - Protein sentezini artırır Hücre ****bolizmasını artırarak cilt yapısını düzenler - Sodyum-Potasyum dengesini düzenler Suyun cildin üst katmanlarına yüklenmesini sağlayarak, cilt kuruluğunu engeller Bütün bu işlemler, cildin konjonktiv dokusunun daha verimli çalışmasını sağlayarak ilk seanstan itibaren çizgi ve kırışıklıkların azalmasını, gevşemiş cildin toparlanmasında gözle görünür sonuçlar alınmasını sağlar |
|