Düdüklü Tencere Pişirme Süreleri |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düdüklü Tencere Pişirme SüreleriDüdüklü Tencere Pişirme Süreleri MALZEME DAKİKA Kuru Fasulye (Islatılmamış) 30-45 Dana Dil 45-60 Nohut (Islatılmamış) 30-45 Patates (Kabuklu) 10 Yeşil Mercimek (Islatılmamış) 20 Patates (Soyulmuş) 5 Kırmızı Mercimek (Islatılmamış) 3 Enginar 8 Buğday (Salata İçin) 10 Kereviz (Bütün) 10-15 Buğday (Çorba İçin) 20 Kereviz (Doğranmış) 6 Pirinç 6-8 Bezelye 5 Tavuk (Bütün) 15 Havuç 8-10 Tavuk (Parçalanmış) 10 Pancar 10 Hindi (Parçalanmış) 30 Yaprak Sarması 10 Dana Biftek 10 Sebze Çorbası 8 Dana Haşlama (Bütün) 30 Balık (Beyaz Etli) 3 Tas Kebabı 10 |
|