|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
pişirme, tütsüleme, tütsüleyerek, yemek, yöntemi |
![]() |
Tütsüleme / Tütsüleme Yöntemi / Tütsüleyerek Yemek Pişirme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tütsüleme / Tütsüleme Yöntemi / Tütsüleyerek Yemek PişirmeTütsüleme Vikipedi, özgür ansiklopedi Tütsüleme ya da Füme yapma, yiyeceklerin duman altında hazırlanması işlemidir ![]() Etler ve balıklar tütsülemenin en çok kullanıldığı yiyecek maddeleri arasındadır ![]() ![]() Tütsüleme için kullanılan duman genellikle meşe veya kayın odunu yakılarak elde edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|