Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalanım

Kalanım Ol

Eski 06-16-2008   #1
hayalet

Kalanım Ol

Bir bahara daha erişmeden ve beni sonbaharın koynuna bırakıp gitme ne olur

Beni bana bırakıp seni bana bırakmadan gitme

Dudaklardan çıkıp, ümide konacak bir çift güvercini, boynu bükük koyma yadellerde

Bir ümit ve korku tarlasında biten sen,bulduğuma sevinemeden daha hüzün denizlerinde ve dehlizlerinde kaybolma

Gözlerimden akan sızılarıma uzanırken ellerin, geceler boyu kirpiklerime takılıp kalan bir rüya gibi, gözümü kapattığım an görebildiğimsin Gitme!

Gelenim ol gidenim olacağına

Yarim ol,yavuklum ol,canıma can ol,yüreğimden uzak olacağına

Gözlerimdeki buğu sana yön tuttu, yüreklerdeki aşk senin adını sayıklıyor Gitmek mi zor kalmak mı? Bunun hesabını yapma bir kez olsunBir kez olsun mantığını dinleme Yüreğine kulak ver ve gitme!

Kalanım ol

Bölsünler çarpsınlar toplasınlar beni ama sen illa kalanım ol! Anlasana

Bir acılı yetim sevdanın gözlerinde tütensin Bir muştunun nakaratlarında çırpınırken dillerim, bir güzel söz söylemeden daha, yola koyulup gitme

Ne olur!

Garip yüreğimi yollarına serdiğimsin,Ayağına batan dikenleri düşman bildiğimsin Gelenimsin kalanımsın

Her gidişinle beni benden götürensin

Gece gündüz düşlerken vuslatı,tek istediğimsin

Söyle sevgili

Söyle yar

Nerelerdesin?

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com