Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!... |
06-10-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!...Hadi kapat kapılarını aşka,mutluluğa,sevmeye,sevilmeye hayata dair ne varsa!! ve aç kollarını yanlızlığa tarihi geçmiş düşler biriktirmek hiçte bana göre değildi aslında Çok mu büyüttüm seni gözümde ne? aslında o kadar da büyütülcek yüreğin yokmuş Aslında senin/yüreğin yokmuş!!! Geç anladım! Sende seversin bir gün Unutma! HayaT sanada az gelecek severken/sende NefessiZ kalacaksın! Korkuyla seveceksin hergün Kaybetme korkusunu sende tadacaksın! Ağlayacaksın sabahlara kadar Gözyaşların/ NefessiZ kaldığın Şehire Okyanus olacak! Hıçkırıkların Gece çakan şimşekler misali yüreğini yakacak Ahh yar aldıgın her [ah-ım] sana dönüp hesap soracak! Kahrolası yüreğin her gece benim intihár kabuslarımla uykularını bölecek ve UnuTma Seninde Vaktin gelecek Çokmu acımasız oldum ne/yoksa korktun mu?bir insan bu kadar Zalim olamaz değilmi! Pusulam tamda seni gösteriyor oysa/ve vaktinin geldigini! YenideN başlayacak hayatın korkağı oldum/Yitirdim herşeyimi/ArtIk ne halin varsa gör!!! 3oo52oo8
bitiş 00:00 [GüL]
06-11-2008 | #2 |
perisu_1907
|
Cevap : Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!...bu da güsel bi şiir ellerine sağlıkkk |
Cevap : Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!... |
06-11-2008 | #3 |
denizlerin_efesi
|
Cevap : Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!...çok güsel olmuss :sm_cry: |
|