Hani Sevmiştin |
06-07-2008 | #1 |
kezban
|
Hani Sevmiştinben sana seni seviyorum dedim
sen bana bende seni dedin, ben sana yalanmı söyledim pis yalancı hani beni sevmiştin! günlerim hasretinle bitiyor dedin gözlerin burnumda tütüyor dedin madem özlüyordun neden terkettin pis yalancı hani sevmiştin bana sensiz olamam dedin sonra ardına bakamadan gittin yetmezmiş gibi dedikodu ettin pis yalancı nerde senin sevgin senden başkası olamaz dedin ertesi gün başkasına gittin tevbe tevbe dedim,bu ne yaa dediim tutupta bu sefer ne yapayım dedin aşkınla tutuşup çıktım dağlara ela gözlerini benzettim mehtaba uçtum bulutlarda çıktım semaya sen yine benden bir haber idin sensiz iken köpek gibi ağladım sinek gibi vızırtayıp kedi gibi miyavladım ardından cok koştum sürüngen olup çıktım oğlum ben sana bir türlü yaramadım pis yalancı hani çok sevmiştin şimdi tutmuş bana pişmanım diyorsun ellerini tutmaya muhtacım diyorsun bu arada tansiyonumu 12 ye çıkartıyorsun pis yalancı hani beni silmiştin
06-07-2008 | #2 |
AahmetT
|
Cevap : Hani Sevmiştinnediye bilirim kesban iisin herzmn ki halin;) |
Cevap : Hani Sevmiştin |
06-10-2008 | #3 |
dark_defender
|
Cevap : Hani SevmiştinŞiir Gerçekten Güzelmiş
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz |
06-10-2008 | #4 |
kezban
|
Cevap : Hani Sevmiştinteşekkür ederimhep üzmek yerine bir kerede tebessüm ettirmek istedim |
07-17-2008 | #5 |
|
Cevap : Hani Sevmiştincanım çok samimisin şiirlerinde bile =)eline sağlık::::) |
07-17-2008 | #6 |
merve16
|
Cevap : Hani Sevmiştinsensiz iken köpek gibi ağladım sinek gibi vızırtayıp kedi gibi miyavladım ardından cok koştum sürüngen olup çıktım oğlum ben sana bir türlü yaramadım pis yalancı hani çok sevmiştin şimdi tutmuş bana pişmanım diyorsun ellerini tutmaya muhtacım diyorsun bu arada tansiyonumu 12 ye çıkartıyorsun pis yalancı hani beni silmiştin özellikle bunları çok sevdim paylaşım için teşekkürler
07-17-2008 | #7 |
kezban
|
Cevap : Hani Sevmiştinsizler sağolunbegendiğinize sevindim |
|