Sana Yazıyorum Farkında Mısın ? |
06-06-2008 | #1 |
suskun
|
Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?farkında mısın… Gülmeyi unuttuğumu düşündüğün günlerde yazıyorum sana Köşe başlarında, cam kenarlarında, elleri soğuktan titreyen o suskun çocuk yok artık Simsiyah gözlerinde, yemyeşil baharların gezdiği, ben… Sana yazıyorum farkında mısın… Kalbimden çekerek dolduruyorum kalemimi Bütün her şeyi, senin için yazıyorum bu sefer Unutulduğunun belgesini hazırlıyorum, bak… Öyle bir unutacağım ki seni… Adını bile hatırlamak için bu belgelere bakacağım, biliyor musun… Her şeyimden çıkaracağım seni Baş harflerini yan yana gördüğümde, hangi ülkenin kısaltması diye bakacağım kitaplara Mektubumun sonunda, kime yazdığımı hatırlamak için, başa dönerek okuyacağım seni emin ol… Öyle unutacağım ki seni… Aynı şehirde, yine aynı şekilde sabahlayacağım Yine aynı poğaçalarla yapacağım kahvaltımı Yine aynı kırmızı ışıkta bekleyeceğim Gündüzleri telefonum çaldığında, ekranda görünen numarana bakıp ‘müşterilerden biridir ’ diyeceğim emin ol… Akşamları, durağa giderken senin sokağının başından geçip, ‘yine o lanet olası işkembecinin sokağı’ diyeceğim…Bana verdiğin kitapları, hangi kütüphaneden aldığımı hatırlamak için yoracağım zihnimi… Parmağımdaki şekilli gümüş yüzüğü verip, ‘daha anlamlı bir yüzük var mı’ diye soracağım Karanfil’deki o çılgın satıcıya… Uzun sinema kuyruklarına bakıp, yan yana duran sevgililere ‘burası hayatınızın kuyruğu değil, yanlış yerdesiniz, sıra size hiç-bir zaman gelmeyecek’ diyeceğim… Otobüsteki arka koltuklara, elindeki keçeli kalemle, kalp çizenler için yanımda bayıltıcı sprey bulunduracağım, emin ol Yanındaki kız arkadaşı için, tekrar akbil basan delikanlının kontörü bitsin diye dua edeceğim Öyle unutacağım ki seni… Senin parfümünü kullanan kadınlara aşık olacağım yeniden Saçların rüzgârda nasıl dalgalanıyorsa, o şekil yelelenmiş atları en son tahminime yazacağım ve çiçekçinin önünden geçerken, ‘kırmızı gül var mı, diyeceğime; ‘abi, bugün işler nasıl’ diye soracağım… Öyle özlüyorum ki seni, bütün bu yazdıklarımı unutacağım emin ol…
06-08-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?Eline sağlık güzel bi şiirmiş arkadaşım
06-09-2008 | #3 |
hayatyolu
|
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?yaw nerden buluyon sölede bizde bulak yhaaaaaa |
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ? |
06-09-2008 | #4 |
suskun
|
06-09-2008 | #5 |
hayatyolu
|
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?ben de mi özensem ama ben bi ara okudum yha kitaptan yha benden bulamadım bana hitap eden bi şiiirr napıyım |
06-09-2008 | #6 |
suskun
|
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?Size hitap eden bir şiir varsa beğeniyorsanız sitemizde pylaşmanız bizi memnun edecektirPaylaşımınızı bekliyoruzTekrar teşekkürler |
06-09-2008 | #7 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?çok gzl cnmm bnm yha duygularımın aynası desem yeri:D
06-09-2008 | #8 |
cansel
|
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?paylaşımın için teşşekürler gerçekten çok güzel
06-09-2008 | #9 |
|
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?güzeldi tşkler |
06-09-2008 | #10 |
suskun
|
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?ben teşekkür ederim arkadaşlar |
|