ßekliyorum... |
06-05-2008 | #1 |
|
ßekliyorum...İçimde bir şeyler kopuyor, paramparça oluyorum Aynı parçalar yeniden kopup bir daha parçalanıyor, sonu yokmuş gibi, garip bir yap-boz oyunu bu Gitti giden dönmeyecek, Kabul et kalbimAsla seni sevmeyecek, Hayat ne zalim Bağırmak istiyorum, haykırmak istiyorum ama kelimeler boğazıma düğümleniyor ve susuyorum Susup sabrediyorum ve üstelik korkum daha da büyüyor Aslında ummadığım bir yerde, ummadığım bir anda patlamaktan korkuyorum Düşünüyorum da; sayılarını hatırlamadığım kadar çok olan "keşke"lerime bir yenisini daha eklemekten ve geri dönüşü olmayan bir yola girmekten korkuyorum aslında O yanmadı senin kadarFeryat etsen neye yararYa sen dur sonsuza kadar ya kabul etKabul et kalbim, kabul et kalbimAh kalbim biz ayrıldık Diğer yandan da; hayat kısa, bağır çağır, boşalt içini diyorum kendi kendime Sonra da bu kısacık hayatı daha da çekilmez hale getirebileceğimi düşünüyorum Çelişkiye düşüp yine susuyorum Kendi içime haykırmaya devam ediyorum kimsenin duymadığından emin bir halde Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor Ve "Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum |
Cevap : ßekliyorum... |
06-05-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : ßekliyorum...Çok güzel bi şiir paylaşım için sağol
06-19-2008 | #3 |
KRDNZ
|
Cevap : ßekliyorum...Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor Ve "Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum çok güzelmiş teşekkürler
|
|