|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asgari, bulunmasi, eÐitim, gereç, gereken, listesi, malzemearaç, merkezinde |
![]() |
EÐİtim Merkezinde Bulunmasi Gereken Asgari Malzeme-Araç Gereç Listesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() EÐİtim Merkezinde Bulunmasi Gereken Asgari Malzeme-Araç Gereç Listesi* *** EÐİTİMDE KULLANILACAK ASGARİ ARAÇ VE GEREÇLER * * SIRA NO MALZEME ADI MİKTAR 1 Tepegöz, Slayt makinesi, Televizyon-Video den en az biri 1 2 Ayaklı Yazı Tahtası ve Kagıdı(Flip-Chart) 1 3 Yazı Tahtası 1 4 Yetişkin CPR Eğitim Mankeni 3 5 Çocuk CPR Eğitim Mankeni 1 6 Bebek CPR Eğitim Mankeni 1 7 İlk yardım ile ilgili resimler, panolar ve eğitim levhaları 1 8 Ders konularına uygun slayt veya asetat eğitim setleri * 9 Sargı Bezi, Üçgen Sargı 20 10 Makas 1 11 Flaster 2 12 Çengelli iğne 20 13 Atel (her birinden) (40x10 cm, 30x10 cm, 20x10 cm 70x10 cm) 4 14 Battaniye 5 15 Elastik bandaj (2 ![]() 20 * Müdürlüğümüzde BayramlaşmaSağlık Müdürlüğünde ramazan ayı bayramlaşması gerçekleşti ![]() ![]() ![]() ![]() Bayramda Tatlıya Dikkat!Sağlık Müdürü Uz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlık Personeline İftar YemeğiSağlık Müdürlüğü sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdi ![]() ![]() ![]() ![]() Boşalan Aile Hekimliği Birimlerine 21 Eylül 2010 Salı günü yerleştirme işlemi yapılacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlık Müdürlüğünden Velilere Ve Gençlere Müjde! Gençlik Danışmanlık Ve Sağlık Hizmet Merkezi açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aile Hekimleri için Gelir Vergisi Genel TebliğiAile hekimlerinin temizlik, sekreterlik, şoförlük gibi hizmetler için yanla ![]() ![]() ![]() Yunus Emre Devlet Hastanesinde Yine Bir İlkOmuz Ve Ayak Bileğine Protez Takıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Doğumevi Hastanesi nden Hizmet Yeri DeğişikliğiEskişehir Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava sıcaklıklarının artmasına DİKKAT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlimizde Dumansız Hava Sahası Koruma Altındaİl Sağlık Müdürü Uz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADSM Basın Bülteni2005 yılı Şubat ayından buyana Sosyal Güvenlik Kurumuna ait hizmet binasınd ![]() ![]() ![]() Sıcaklara Dikkat!İçinde bulunduğumuz yaz mevsimi ve hava sıcaklıklarının artması üzerine vat ![]() ![]() ![]() İlk 6 Ay Sadece Anne SütüSağlık Müdür Yardımcısı Dr ![]() ![]() ![]() ![]() Merkezi Hastane Randevu Sistemi devreye girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Basın BildirisiUlusal ve yerel basında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Park ta yapıla ![]() ![]() ![]() Laboratuvar ProgramıAile hekimlerinde yaşanan sıkıntının giderilebilmesi için, aile hekimleri a ![]() ![]() ![]() Müdürlüğümüz KuruluşumuzYönetimKalite ÇalışmalarıKurum İçi Rehber Eskişehir ve Sağlık Aile Hekimi SorgulamaNöbetci EczanelerAşı Takvimiİçme Suyu Analiz SonuçlarıKamu Hizmet EnvanteriKamu Hizmet StandartlarıSağlık Grup Başkanlıkları Kamu Hizmet EnvanteriSağlık Grup Başkanlıkları Kamu Hizmet Standartları Web Uygulamalarımız Ketem RandevuAH Veri Toplama SistemiGebelik BildirimiForm 18c BildirimiEsm Hastane Randevu Sb Web Uygulamaları TSİMÇKYSSağlık NETE-sağlık ÇalışmalarıAHBS Yönetim WebPersonel Bilgi SistemiSağlık Bilgi Erişim Merkezi Kaynak: Eskişehir Sağlık Mudurlugu |
![]() |
![]() |
|