Dönme Sakın.. |
06-04-2008 | #1 |
gulhan
|
Dönme Sakın..Aşkım yetmedi sanaYetinmek nedir hiç bilmezdin zatenAma benim sunduğum aşk yetinmen gerekenden çok daha fazlasını vaat etmişti sanaBenim gibi sevmeye biliyorum yüreğin yetmedi… Baştan evet daha en baştan biliyordum bir gün itilip unutulan ne varsa beni onlara katacağınıKavgam,mücadelem seni anlık sevmelerle yaşatmak içindiHiçbir zaman sonsuza dek benim olmayacağını biliyordumAsla bu beklentiyle sevmedim seniSevdim evetVe bir gün hiçbir şey söylemeden çekip de gideceğini bile bileKalman,beni,benim seni sevdiğim kadar sevmen gerekmedi hiçHiçbir şey için bana söz vermen gerekmediAdı üstündeydi işteKarşılıksızdıGerçek aşktıVarlığını oluşturan hiçbir zerre beni anlamadıBelki de anladı da ya ben sana fazla geldim yada sende bir şeyler eksik kaldı Biliyor musun?Her elimi uzattığımda boşluktu tuttuğumHer dokunmak isteyişimde hiçbir şeydi bulduğumHer yemin edişimde bozmak oldu sonumSavruldumEttiğim dualar kadar yoktunHer sana bakışımda gözlerin öyle derin uçurumlara attı ki beni düşüp ölmekten değil her düştüğümde ölememekten yoruldumHiç isyan etmedim kadereHiç kimseyi sorumlu tutmadımHiç beddua etmedim sana ve hiç lanet okumadım aşkınaHiç ağlamadım ardından bakarkenHiç uykularım bölünmediYaşamaya hiç ara vermedim ve hiçbir vakit düşünmedim ölümüYaşamalı ve yaşadıkça seni sevmeliydimÇünkü biliyordumAşkın benimle birlikte gelmeyecekti mezaraÖteki dünyada kavuşamayacaktıkBurada sevemediysen beni orada da sevemeyecektinİki dünyada da yokluğunu çekmek fazlaydı kahrolurcasına seven gönlüme Ben böyleyim işteBöyle büyük sevdim seniSöylesene kim sevdi seni bu kadar körü körüneBu kadar beklentisizBir varlığı seviyor olmak kolaydı her zamanBense yokluğunu sevdim seninKolay olan varlığını değil,zor olan yokluğunu sevdimDönmen için değilHiç dönmeyeceğini bilerek…Sevmen için değil,hiç sevmeyeceğini bilerek,koskocaman bir sensizliği içimdeki her bir hücreye itinayla yerleştirerek,gittiğin yollara mutluluk duaları serperek,beklemeden,ağlamadan,dönmen için yalvarmadan,ölmeden,yaşaya yaşaya ve acımı sindirerek sevdim Dönme sakın