|
|
Konu Araçları |
açıyor, kanserine, meme, terleme, yol, önleyiciler |
Terleme Önleyiciler Meme Kanserine Yol Açıyor! |
08-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Terleme Önleyiciler Meme Kanserine Yol Açıyor!BAYANLAR olayla daha çok ilgileniniz BAYLAR yaşamınızdaki bayanlar için lütfen bunu okuyunuz ÇOK ÖNEMLiDiR Epey bir zaman önce MEME KANSERi konulu bir seminere katildim Meme kanserinin neden daha çok koltuk altına yakın bölgede yerleştiğini sordum Anında soruma yanıt verilemediBu mail'i daha yeni aldım ve sorumun yanıtlanmış olmasından ötürü çok mutluyum HEPiNiZi HERGÜN KULLANDIGINIZ VE BiZi ÖLÜMCÜL BiR HASTALIGA SÜRÜKLEYEBiLECEK BiR ÜRÜN ÜZERiNDE YENiDEN DÜSÜNMEYE DAVET EDiYORUM Bugünden sonra ben bunu kullanmayacağım Bu bilgiyi bana bir arkadaşım yolladı, ben de başka birine yolladımAncak o bunu daha önceden bildiğini söyledi Ben de, keşke l4 yıl önceden bunu bilmiş olsaydım Bu bilgiyi daha yeni bir seminerden öğrendim ve bunları da sizlerle paylaşmak istiyorum Meme kanserlerinin en önde gelen sebeplerinden birisi ANTI-PERSPIRANT'lardir Toksinlerin konsantrasyonuna ve hücre bölünmesine,dolayısıyla kansere yol açar EVET ANTI-PERSPIRANT Deodorant kombinasyonu olan ürünlerin pek çoğu da ANTI-PERSPIRANT'tir Deodorantlar zararlı değildir Ancak terlemeyi engelleyici deodorantlar zararlıdırÇünkü insan vücudunun toksinleri için sahip olduğu birkaç önemli bölge vardır Bunlar, KULAK ARKALARI, DiZ ARKALARI , APIS ARALARI VE KOLTUK ALTLARI'dır Toksinler buralardan terleme yoluyla atılır Adından da anlaşılacağı gibi ANTI-PERSPIRANT (terlemeyi engelleyici) kullanımı koltuk altının terlemesini önlediği için toksinlerin dışarıya atılımını önler Bu toksinler sihirli bir şekilde yok olmazlar Bunun yerine, vücut onları koltuk altı lenf modüllerinde biriktirir ve hemen meme kanserlerinin büyük bir bölümü memenin üst diş kadranında oluşur Burası tam olarak lenflerin olduğu bölgedirBuna ek olarak, erkekler, ANTI-PERSPIRANTla oluşan meme kanserlerinde kadınlara oranla daha şanslıdırlar Nedeni koltuk altı kıllarının olusudurKullanılan anti-perspirant'in çoğu kıllar tarafından tutulur Cildin direkt teması önlenir Oysa antiperspirant'i kılları tıraş ettikten hemen sonra kullanan kadınlar bu riski arttırırlar Çünkü tıraş derinin koruyucu tabakasını zedelediği için kimyasal maddeler girişini kolaylaştırırlar |
|