Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzel, nettensağlam, taraf, yazı

Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf

Eski 05-29-2008   #1
cansel

Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf

Mut'un bir dağ köyünde dostlarla birlikte gezerken yaşlı bir karı kocayı gördüm Baktım bir kanepenin uzerinde oturuyorlar
İyice yaklaştığımda tezekten yapılmış evlerinin bahçesinde oturdukları kanepenin bir tarafının tamamen kırık olduğunu, kanepenin sağlam tarafına sıkışarak oturduklarını ve sohbet ettiklerini anladım

Yüzlerinde bir tebessüm vardı

Kanapenin bir tarafı tamamen kırılmıştı

Evin halinden ve karı kocanın kılık kıyafetinden maddi durumlarının hiç iyi olmadığı ve yeni
bir kanepe alacak güçlerinin olmadığı hemen anlaşılıyordu

Selamlaştıktan sonra, 'Kanepe kırılmış' dedim Yaşlı adam büyük bir bilgelikle cevap verdi, ' Biz de sağlam tarafına oturuyoruz Yetiyor bize'

Kadın da tamamladı, ' He ya yetiyor bize bak ne güzel oturuyoruz'

Sevdiğimin elini daha sıkı sıkı tuttum

Öyle ya,' Aşk bu
kanepe neden kırık, neden yeni bir kanepe almıyoruz' diye dırdır etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin sağlam tarafını paylaşmak' değil midir?

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf

Eski 05-29-2008   #2
*KeDi KeSeN*

Cevap : Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf

Gercekten etkileyici
paylaşımın işin saol

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com