|
|
Konu Araçları |
aynı, erkek, nakarat or, or ben, sevdim, sonu |
/..Ben Bir Erkek Sevdim, Sonu Aynı Nakarat../ |
05-18-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
/..Ben Bir Erkek Sevdim, Sonu Aynı Nakarat..//Ben bir erkek sevdim, biraz ürkek gözleri, biraz kaçak/ Okyanus dudakları çatlak Bir buket papatya kokardı sarıldığında, Bir içim su damlardı omuzlarıma kahverengilerinden Kaçardı valizsiz, hazırsız! kararsız! Tenine yağmurlar sinerdi, ıslanırdı yüreğim Savunmasız kalırdı /Ben bir erkek sevdim, teninde ay dalgalanan/ Yüreğimde ırmak olup içerilerime sızan, Islatırdı, okşardı, kayardı en uçlara /Ben bir erkek sevdim, kucağında dolunay/ Yakamoz tutardı gecesi, yanıbaşımda ay Uykularında damlardı ismim dudaklarına, Çehreme vururdu aşk, Milyonlarca aşk /Ben bir erkek sevdim, yüreğinde yüreğim saran/ Rüzgarı davetlerdi alevleri sıcağında, Yanardı! yanardım! yanardık! Kopardı zaman /Ben bir erkek sevdim, saçlarında avuçlarım kokan/ Uyurdu dizlerimde, okşardım yumuşaklığını Okşardı yüreği yüreğimin yoncasını, Büyürdüm! açardım! kokular saçardım, Koklardı yüreği, derinlerime koşardı /Ben bir erkek sevdim, tenimde bıçak/ Kıpırdardı herbir hücrem parmaklarının yol alışında, Dalgalanırdı şafak Sökülürdü umutlar, karışırdı zaman, azardı yaram Kopardı soluğum, biterdi nakarat /Ben bir erkek sevdim, sonu aynı nakarat/ alıntı