![]() |
İzleyici Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzleyici Filmi Ziyaretçi Görüşleri* İzleyici Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 8 özge önenerk 31 ![]() ![]() keanu reeves'i izleyip ol ol güldüğüm film ![]() ![]() 8 aysel 24 ![]() ![]() u filmi izlediğimde daha doğrusu u filmle ilgili hiç araştırma yapamadan pat diye sinema salonunda ulmuştum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 KEANUFAN1987 14 ![]() ![]() keanu reeves keanu reeves ![]() ![]() ![]() esra reeves 28 ![]() ![]() filmin konusu sıradan ama enim gii KEANU manyakları için ideal ahar pirdal 17 ![]() ![]() süper ir filim 7 oya asıl 04 ![]() ![]() türünün en iyisi degil ama izlemeye deger keanu reeves farklı ir rolde ve coooooook iyi ![]() 8 fatma alta 17 ![]() ![]() anlatılış şekli yani sondan aşlaması filme daha iyi ir hava katmış keanu reeves çok iyi ir performans göstermiş seri katili canlandırdığını duyunca şaşırdım onu hep iyi rollerde görmeye alışmıştım ama filmi seyrettiğimde aşarmış olduğunugörmek güzeldi konusunun daha farklı olmasını isterdim iraz sıradan geldi ![]() ![]() ![]() ![]() 9 sıla özdemir 07 ![]() ![]() Film gayet güzeldi ![]() ![]() 7 selçuk genç 29 ![]() ![]() İzleyici James Spader, Keanu Reeves, Marisa Tomei gii ir oyuncu kadrosuna sahip ama film sıradan ir polisiye filmi ![]() 9 ismi gizli 17 ![]() ![]() en filmi iki kez seyrettim ilk seyrettiğimde çok karışık gelmişti hiç ir şey anlamamıştım taiki ir kez daha izlemeye karar verdim ve izledim gerçekten etkileyici ir film ilk önce kafanız karışıyor daha sonra olayları kendi kendinize çözmeye aşlıyorsunuz seyretmeyenlere tavsiyem mutlaka seyretsinler S 2 Supernova ilim Kurgu, Macera Sekreter Romantik, Komedi Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: İzleyici Filmi Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|