Gişelerde Gerçek Bir Efsane |
08-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gişelerde Gerçek Bir Efsane* 76,5 milyon dolar hasılat ile en çok izlenen film Will Smithin başrolünde yer aldığı "Ben Efsaneyim/I am Legend" 14-16 Aralık tarihlerinde, ABDde vizyona girdiği ilk hafta sonunda yaklaşık 76,5 Milyon Dolar (yaklaşık 90 Milyar YTL) hasılat elde ederek hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK ARALIK AÇILIŞI Will Smith "Ben Efsaneyim" ile kariyerinde onbirinci kez ilk hafta sonunu birinci sırada açıyor Üstelik Aralık ayında bugüne kadarki en yüksek açılış rekorunu da kıran film, Will Smithin ilk hafta sonu açılış rakamları arasında da açık arayla en yüksek hasılata sahip olan film ABDde üç günde, geçen haftanın ilk onbeş filminin toplamı kadar hasılata ulaşan "Ben Efsaneyim", bu haftanın ilk on filminin Ağustos ayından beri en yüksek hasılat toplamına ulaşmasını da sağladı Aksiyon, dram ve bilim-kurgu türlerini harmanlayan ve muhteşem gişe performansı ile gerçek bir efsane olma yolunda ilerleyen "Ben Efsaneyim" ülkemizde 25 Ocak 2008de vizyona girecek Kaynak: intersinemacom |
|