Bugün Öldüğüm Gün...Anne... |
05-09-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Bugün Öldüğüm Gün...Anne...Bugün öldüğüm gün anne Yeniden ölüşlerime döndüğüm gün Ağlama derdin ya annem,güçlü ol Kimseye gösterme gözyaşarını herkes seni kaskatı,sağlam bilsin olmuyo annem ben senin gibi sapasağLam duramıorumoLmuyoo annem ben kırıLmaya hazır cam gibiyim !! O gitti ya anne, Bugün öldüğüm gün Yeniden ölüşlerime döndüğüm gün Sen beni hep doğumumla hatırla anne deqermi derdin annem bi aşk için deqermi anLayamadım ki annem deqmiomuş kimse senin qibi sevmiomuş Sana nasıl söylerim her şeyi? Canımın yarısısın bir yarısı da oydu anne Ben onu,senin beni sevdiğin gibi sevmiştim anneAğlasamOdamı doldursam selimleAncak ikimiz boğuluruz anneO boğulmaz Ben kendi içimde esirimSen bana bakıp kahrolan parçamsın Ağlama anneHani sen derdin ya bana ağlama diye Sen de ağlama O gitti ya anne,bugün öldüğüm gün Diri diri mezara konduğum gün Anne beni bu kez doğurma bir daha! Kuşlar uçuşuyorSahil yine masumDalgalar bile uyuyor Taa uzaklardan ezan sesi duyuluyor Anne hadi kalk namazını kılVe benim için dua et Benim dualarım kabul olmuyor alıntı
05-09-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bugün Öldüğüm Gün...Anne...Annelerimizin değerini iyi bilmek lazım teşekkürler bu güzel paylaşımın için gülgüzeli
05-17-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bugün Öldüğüm Gün...Anne...Kesinlikle katılıyorum sana sevgili gözyaşıVakit ayırdığın için ben teşekkür ederim |
|