![]() |
'Lady İn The Water' Eylül'ü Bekliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Lady İn The Water' Eylül'ü Bekliyor* 'Altıncı His', 'Köy', 'İşaretler' filmleriyle tanınan yönetmen Night Shyamalan'ın son filmi 'Lady in the Water', Türkiye'de 15 Eylül'de vizyona girecek ![]() Filmde Paul Giamatti, Bryce Dallas Howard, Jeffrey Wright, Bob Balaban, Sarita Choudhury ve Cindy Cheung gibi birçok oyuncu rol alıyor ![]() Amerika'da geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Lady In The Water', Shayamalan'ın diğer filmlerini aratmayacak bir öyküye sahip ![]() Bir apartmanda idareci olarak çalışan Cleveland Heep, gizemli bir genç kızı tehlikeli bir durumdan kurtarır ![]() ![]() Epik bir masalda sözü geçen su perisi karakteri, dünyadan kendi dünyasına yapması gereken tehlikeli yolculukta kendine engel olmaya çalışan tehlikeli yaratıklar tarafından takip edilmektedir ![]() Cleveland bu gizemli kadına aşık olur ve apartmandaki komşuları ile birlikte onun eve dönüş yolculuğunda yardım etmeye karar verirler ![]() Yönetmen Night Shyamalan, filmi anlattı: 'Bu sefer oyunculukta doğaçlamaya başvurdum ![]() ![]() ![]() Yani normal olmayan bir dünya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu filmi yönetmek eğlenceliydi ![]() ![]() ![]() Zaman filmlerimin lehine işliyor ![]() ![]() ![]() Film bittiğinde seyircinin kafasında herşeyi halletmiş olmasını sevmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Night Shyamalan, filmdeki korkunun türünü de anlattı: 'Kafası maskeli bir seri katilin elektrikli testereyle peşinizden koşması gibi bir şey değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|