|
|
Konu Araçları |
aismet, bilgileri, esenler, ilköğretim, istanbul, okulu, paşa |
A.İsmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Esenler İstanbul |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
A.İsmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Esenler İstanbulAismet Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Aismet Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Aismet Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Aismet Paşa İlköğretim Okulu İletişim Aismet Paşa İlköğretim Okulu İstanbul Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aismet Paşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aismet Paşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aismet Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aismet Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ESENLER Adı: AİSMET PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TURGUT REİS MAHALLESİ KARAOSMANOĞLU CADDESİ CAMİ SOKAK NO:1 Telefon Numarası: 2126299263 Faks Numarası: 2126299255 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|