Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ambulansı, hayvan, istanbul

İstanbul Hayvan Ambulansı

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul Hayvan Ambulansı

İstanbul Hayvan Ambulansı tarih - hayvanlar için ambulans

Hepimiz hergun trafige cikiyoruz ve bazen araba carpmis can cekisen veya yol kenarinda hareket edemeyip yardim bekleyen hayvanlara rastlayabiliyoruz
Bircok kisi umursizca basina kalmasin, masraf cikarmasin, sorumluluk olmasin diye gecip gidiyor Zavalli deyip gidiyoruz

Simdi artik bir HAYVAN AMBULANSI var!

Yapmaniz gereken "153" numarasini arayip "beyaz masayi" tuslamak Oradan size ambulans yonlendiriyorlar
Dolayisi ile koordina tinizi cok net vermeniz gerekiyor Ambulans gelinceye kadar bekleyebilirseniz cok iyi olurYol tarif etmek gerekebiliyor
Ambulans gonulluler tarafindan kullaniliyor ve veteriner ile birlikte techizatli olarak donatilmis Yerinde mudahale yapabiliyorlarmis

Bu numarayi telefonlariniza kaydedin ve lutfen (umarim gerekmez) yarali, sakatlanmis, carpilmis hayvan gordugunuzde arayip yardim isteyin

PS Maili Istanbul'da yasayan cevrenize gondermenizi herkesin haberdar olabilmesi acisindan rica ederim

Barinak Gonulluleri ve Hayvanlara Yasam Hakki Dernegi
A: Bahariye Caddesi, DrIhsan Un luer Sokak No:14/2 34770 Kadikoy-Istanbul
T: 0216 449 90 52-53
F: 0216 449 90 51

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com