![]() |
Cihadiye Köyü Çardak Sakarya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cihadiye Köyü Çardak SakaryaÇardak Cihadiye Köyü - Cihadiye Köyü Hakkında - Cihadiye Köyü Tanıtımı - Cihadiye Köyü Resimleri Köy Muhtarı: HÜSEYİN KAYNAR Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 264 5515675 Cep Telefonu: 05425948175 Tarihi köyün tarihi osmanlı uç beylerini yetiştirmekle ün yapmış EVRENOS OĞULLARINA KADAR DAYANIR ![]() ![]() ![]() ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya Sakarya iline 48 km, Pamukova ilçesine 3 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2000 388 1997 428 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu var olmasına rağmen taşımalı sistemle çocuklar Pamukova Merkezindeki Fatmahanım İlköğretim Okulunda Eğitim almaktadırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|