|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, ezine, ilköğretim, okulu, sarısöğüt |
Sarısöğüt İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarısöğüt İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine ÇanakkaleSarısöğüt İlköğretim Okulu Hakkında - Sarısöğüt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sarısöğüt İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sarısöğüt İlköğretim Okulu Resimleri Sarısöğüt İlköğretim Okulu Çanakkale Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sarısöğüt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sarısöğüt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sarısöğüt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sarısöğüt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / EZİNE Adı: SARISÖĞÜT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sarisöğüt ilköğretim Okulu Ezine Çanakkale Telefon Numarası: 2866579001 Vizyon; ne olmak istiyoruz? Sorusunun cevabıdır Vizyon; ideallerimiz hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir • Okulumuz eğitim öğretim çalışanları ile öğrencilerinin birbirlerini geliştirmelerini, • Okul toplumunun her bireyinin üretken olmasını, • Okul toplumunun sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin sosyal kişiliklerinin gelişmesinde ve sanat zevklerinin oluşmasında önemli rol oynadığının bilinmesini, Atatürk'ün “Bu günün küçüğü, yarının büyüğü” dediği çocuklara güvenilmesini ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz Bizler okul toplumu, öğrenci, eğitim öğretim çalışanları olarak • Okul öğrencilerinin daha iyi bir öğrenim görmelerini sağlamak • Öğrencilerimizin bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak • Öğrencilerimize Atatürk'ün temel ilkelerinden taviz vermeyen laik, sosyal, demokrat, çağdaş, katılımcı, insan haklarına saygılı, çevrenin genel ihtiyaçlarına cevap veren eğitim anlayışını kazandırmak için varız biz |
|