|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, eylül, havran, ilköğretim, okulu |
Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Havran BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz ilk defa 1875 yılında halk tarafından inşa edilmiş,1928 yılına kadar eski yazı ile ilk okul olarak eğitim-öğretimini sürdürmüştür 1923 yılında Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir1937 yılına kadar ikinci mektep olarak (4-5 sınıf)eğitim öğretime devam etmiş,bu yıldan sonra 1990 yılına kadar 5 sınıflı ilkokul olarak şu an bulunmayan eski binasında eğitim ve öğretime devam etmiştir 1990 yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülmüş ve 1991-1992 öğretim yılında 6sınıfa öğrenci kaydına başlanmıştır Şu anki Ana Okul Binasının inşaatına 1992 yılında başlanarak 1993-1994 öğretim yılı başında hizmete alınmış,eski okul binası bahçenin ortasında kalması dolayısıyla yıktırılmıştır Okulumuz adını Havran’ımızın kurtuluş günü olan 8 Eylül gününden almaktadır Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / HAVRAN Adı: SEKİZ EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sekiz Eylül llköğretim Okulu Havran Balıkesir Telefon Numarası: 2664321161 Faks Numarası: 2664321236 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - HAVRAN - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|