Yeniköy Köyü Ayvalık Balıkesir |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeniköy Köyü Ayvalık BalıkesirYeniköy Köyü Ayvalık Bilgileri - Yeniköy Köyü Hakkında - Yeniköy Köyü Tanıtımı - Yeniköy Köyü Resimleri İlçe: AYVALIK - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: TEKİN ÖZCAN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0266-3177171 Cep Telefonu: 0536-3265445 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/381 1997/382 İle Uzaklığı: 124 km İlçeye Uzaklığı: 17 km Rakım: 210 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Başlığın diğer anlamları için, Yeniköy sayfasına bakınız Koordinatlar: Flag of Turkeysvg Yeniköy, Ayvalık, Balıkesir Balıkesir Bilgiler Alan : km² Nüfus : 381 Nüfus Yoğunluğu : Rakım : Saat Dilimi : UTC+2 Web Sitesi : [1] Yönetim Ülke : Türkiye Flag of Turkeysvg İl : Balıkesir İlçe : Ayvalık Bölge : Marmara Bölgesi Köy Muhtarı : Tekin Özcan Yeniköy, Balıkesir'e 124 km, Ayvalık'a 17 km mesafede olan 381 nüfuslu (2000 yılı), Ayvalık ilçesine bağlı bir köydür Bölgede ılıman Marmara iklimi görülür Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|