![]() |
Söbücealan Köyü Balya Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söbücealan Köyü Balya BalıkesirSöbücealan Köyü Balya Bilgileri - Söbücealan Köyü Hakkında - Söbücealan Köyü Tanıtımı - Söbücealan Köyü Resimleri İlçe: BALYA - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/83 1997/88 İle Uzaklığı: 20 km İlçeye Uzaklığı: 25 km Rakım: 321 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Yok Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Var Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Balıkesir Bilgiler Nüfus 152 (2000) Koordinatlar Alan Kodu 0266 Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Balıkesir İlçe Balya Söbücealan, Balıkesir ilinin Balya ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarih Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur ![]() Kültür çerkez kökenli bir köydür eskilere dayanan çerkez oyunlarını devam ettirir ve çerkez yemekleri meşhurdur ![]() Coğrafya ve İklim Köyün iklimi, bozulmuş Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir ![]() ![]() ![]() ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 152 2000 263 1997 300 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|