|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bandırma, bilgileri, ergılı, ilköğretim, okulu |
![]() |
Ergılı İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ergılı İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ergılı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ergılı İlköğretim Okulu Resimleri - Ergılı İlköğretim Okulu Hakkında Misyonumuz Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi, eğitim sürecindeki bütün bireyleri, ulusal değerleri benimsemiş, toplumuyla barışık, evrensel değerlerin bilincinde, bilimsel düşünebilen, bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi kullanan, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, bireyler yetiştirilmesi için etkin ve kaliteli hizmet sunmak, kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin arttırılmasını sağlamaktır ![]() Vizyonumuz Ataürk ilke ve devrimlerine bağlı,çevresine duyarlı,Ülkemizin dünya lideri olmasına katkıda bulunan, Türkiye’de eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren, mutlu bireyler yetiştirmek ![]() Ergılı İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: ERGILI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ERGİLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 2667251424 Faks Numarası: 2667251424 E-mail Adresi: 653769@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Ergılı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|